Zakup Medijskog Prostora
Želite li:

Vaš najlakši put do medija je upravo preko nas.

Naše iskustvo i poznanstva koja smo uspostavili tokom godina nam omogućavaju da budemo vaši najbolji partneri, da vas promovišemo samo na onim kanalima i u onim medijama koji će na najbolji način istaći sve vaše vrednosti.

kontakt

Izrada medija plana I strategije

Osmišljavamo i kreiramo plan komunikacije sa medijima i određujemo gde, kada i kako da se oglašavate.  Na ovaj način u svakom trenutku znamo kako treba da izgleda vaš medijski nastup i kako da uz primenu ove strategije postignete najbolje moguće rezultate u svakom trenutku.

Kampanja zakupa medijskog prostora

Izrađujemo plan kupovine medijskog prostora na najrelevantnijim i najpopularnijim elektronskim i štampanim medijima, a osim toga brinemo i tome da se naslovi u štampanim  medijima i online portalima što češće vezuju za ime vašeg brenda.

Zakup Medijskog Prostora

Pravimo detaljnu analizu ciljne publike, vaših planova i ciljeva oglašavanja, budžeta i željenih efekata. Prema svim istraženim parametrima dajemo vam preporuku medijske kuće i obezbeđujemo medijski prostor, termine, blokove i stranice u okviru kojih je potrebno da se vaš brend oglasi.

naše usluge

Odnosi sa javnošču

Pogledaj

Zakup Medijskog Prostora

Pogledaj

Obuke i treninzi komunikacionih veština

Pogledaj

Strateške kampanje Brenda

Pogledaj

WEB & DIZAJN & DEVELOPMENT

Pogledaj

Sa nama
direktno
do cilja!

pozovite nas